Fotohokje vebonden met Facebook

Wil je een fotohokje dat is verbonden met facebook ?

Uw eigen fotohokje direct gekoppeld aan Facebook.
Dat is geen probleem met de fotohokjes van de Fotobox. Via onze eigen servers worden de foto's direct geupload naar je iegen Facebook pagina. Hierbij is het geen probleem of het nu een particuliere, zakelijke of een groepspagina betreft. Hierbij behort het ook tot de mogelijkheden om eigen privacy instellingen te gebruiken.

Op maat gemaakt

Simpel een druk op de knop en de foto is gemaakt. Het bedrijfslogo kan verwerkt worden in een frisse omlijsting of kies voor het bedrijfspand als achtergrond. Er zijn vele variaties mogelijk en wij denken graag met u mee.

Niet alleen de ontwerpen van de foto’s zijn op maat gemaakt. Ook de fotobox zelf kan worden bedrukt in geheel dezelfde stijl. Uw fotobox is een opvallende unit die voor de gebruikers meteen herkenbaar zal zijn door de stijl en uitstraling.

Deel de foto

Bezoekers kunnen de foto’s direct afdrukken. De ingebouwde printer drukt foto’s van hoge kwaliteit op echt fotopapier. Het is ook mogelijk om de afbeelding online te delen. Wij gaan mee met deze nieuwe trend. De Qusax fotobox beschikt over zijn eigen internetverbinding om zo foto’s te kunnen uploaden naar social media. Een leuke bijkomstigheid is dat u zo ook op het web een groot bereik heeft. Dit zal u merken in het verkeer naar uw website.

Posten zonder bericht op tijdlijn

De meest gehoorde opmerking bij het posten op Facebook is "maar het mag niet op de tijdlijn". Dit is geen probleem bij het gebruik van de server diensten van Qusax / Fotobox. Elke post is afzondelijk in te stellen met eigen voorwaarden zoals tagging, targetting of age limit. Het systeem blijft in beheer van Qusax. U heeft hier verder geen omkijken naar. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om u te inspireren. De mogelijkheden blijven zich uitbreiden.

Meer informatie?

Op maat mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Wij denken graag mee en bieden de Fotobox op maat!

Contact