Fotobox Basic

Fotobox Basic is ideaal voor een feest, event of bruiloft. De bezoeker drukt op de knop, de foto’s worden automatisch gemaakt en in kleur of zwart-wit uitgeprint. De foto’s worden geplaatst in een vooraf speciaal zelf ontworpen lay-out, zoals je trouwkaart of iets wat je zelf hebt ontworpen. Het is mogelijk om de foto’s direct te delen via social media.

Kenmerken:

  • De smaakmaker op je feest
  • Mobiel fotohokje
  • Snel leverbaar
  • Plaatsing op iedere locatie in Nederland en daarbuiten
  • Hoge resolutie foto’s (kleur of zwart-wit)
  • Direct afdrukken, klaar in 12 seconden
  • Prijs inclusief onbeperkt afdrukken
  • Foto’s delen via social media (direct)
  • Video-opname in full HD mogelijk
  • Inclusief brengen en ophalen

Meer over onze fotobox Basic

In onze mobiele fotohokjes zit meer dan 7 jaar ervaring. Aan daadwerkelijk alles is gedacht. Hieronder meer informatie over wat onze Fotobox Basic inhoudt.

Wil je meer weten?

Neem dan direct contact met ons op, we helpen je graag direct verder! Of vraag online een offerte aan, dan weet je direct waar je aan toe bent! 

De mogelijkheden

Zelf selecteren en afdrukken

Een simpele druk op de knop en de foto is gemaakt. Gasten kunnen zelf een ontwerp kiezen in een door jou bepaalde selectie. De fotobox is naast een camera voorzien van een touchscreen en een ingebouwde printer. Zo kunnen de gebruikers zelf een foto selecteren en laten afdrukken. De printer zorgt voor foto’s van hoge fotokwaliteit.

Eigen ontwerp?

Naast de mogelijkheden van de foto zelf heeft de fotobox nog zeer veel extra mogelijkheden. Printje volgens eigen ontwerp? Geen probleem. Liever een mooi gedrukt hoesje voor de foto? Het kan allemaal.

Onbeperkt aantal foto’s

Onze Fotobox Basic kent geen limiet wat betreft het aantal foto’s dat gemaakt en afgedrukt mag worden. Je betaalt zodoende slechts een vast tarief all-in! Zonder verrassing achteraf!

Achtergrondfoto’s

Dit zijn echter maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden die de Fotobox Basic je biedt. Zo is het ook mogelijk om te werken met de greenscreen photobooth-techniek. Hiermee kunnen bezoekers direct op een andere achtergrond worden geplaatst en wordt de foto direct doorgestuurd naar een online gallery.

Op maat wensen

Of wat dacht je van een goochelaar die alle bezoekers netjes begeleidt en tegelijk ook nog betovert in de fotobox! Noem maar op, het is mogelijk of we doen er alles aan om het mogelijk te maken in de fotobox. Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Direct foto’s delen via social media en mail

Foto’s delen

Het unieke aan onze fotohokjes is dat ze realtime gekoppeld zijn aan diverse social media. Gemaakte foto’s kunnen direct gedeeld worden via bijvoorbeeld Facebook en Twitter; onze fotohokjes beschikken namelijk over een eigen internetverbinding.

Facebook

Jouw gasten kunnen de gemaakte foto direct terugvinden op je eigen Facebook pagina met je eigen privacy instellingen. In enkele minuten staat de foto online. Door personen aan te wijzen en te benoemen, het zogenoemde taggen, verschijnt de foto ook op jouw eigen Facebookpagina. Dit kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld als je dit niet op prijs stelt.

Foto direct mailen

Wil je de foto’s niet direct delen maar wel online hebben, dan is het ook mogelijk om de foto te mailen naar jouw eigen mailbox. Dan kun je later alsnog beslissen om deze afbeelding als leuke herinnering aan het evenement te delen. De foto’s zijn van goede kwaliteit, het is dus ook mogelijk om de afbeelding af te laten drukken.

Bezorgen, opbouwen en ophalen

Bezorgen

Wij bezorgen onze Fotobox Basic-fotohokjes door heel Nederland en tot ver daar buiten. We hebben meerdere fotohokjes op voorraad en adviseren minimaal één week van tevoren te reserveren.

Opbouwen

Wij bouwen het mobiele fotohokje (of meerdere mobiele fotohokjes) helemaal voor je op. Het enige wat we nodig hebben is een overdekte locatie en een stopcontact. De fotobox beschikt over zijn eigen internet acces point. Hiermee kunnen de foto’s indien gewenst direct worden verwerkt naar digitale media als Facebook of Twitter.

Ophalen

Op dezelfde dag of de dag na gebruik wordt de fotobox weer door ons opgehaald op een afgesproken tijdstip en locatie.

Op maat mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Wij denken graag mee en bieden de Fotobox op maat!