Fotobox huren

Een fotobox huren

Je wilt een fotobox huren? Of ben je op zoek naar uitgebreide fotomarketingtools? Zoek dan niet verder! Wij hebben alles in huis wat je zoekt. We leveren volledig uitgeruste fotoboxes voor de meest uiteenlopende soorten evenementen.

Onze fotobox – de volmaakte combinatie

Onze fotoboxes zijn de perfecte mix van fotografie, techniek en internet. Wil je jouw marketingdoelen bereiken? Hiervoor zijn onze fotoboxes uitermate geschikt. Je kunt de gemaakte foto’s onmiddellijk plaatsen op social media, geheel op maat en in de uitstraling die jij wenst!

Onze fotoboxes – de mogelijkheden

Met onze fotoboxes is bijna alles mogelijk. Doordat de fotoboxes aan internet gekoppeld zijn, kun je de gemaakte foto’s eenvoudig op social media plaatsen. Daarnaast kan zowel de fotobox als het fotopapier op maat worden ontworpen. Maar met onze fotoboxes is nog veel meer mogelijk!

Jarenlange ervaring met fotoboxes

Onze fotoboxes en fotomarketingtools zijn doorspekt van zowel techniek als ervaring. Voor ons is echt niets onmogelijk. Om voor jou de ultieme beleving te creëren, denken we graag met je mee. Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring – onze tevreden klanten zijn het resultaat.

Wil je meer informatie?

Bekijk dan onze fotoboxoplossingen. Of neem contact op. Graag helpen we je verder!

Op maat mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Wij denken graag mee en bieden de Fotobox op maat!