Fotobox op maat

Fotobox op maat

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Dan zijn onze op maat fotomarketing oplossingen echt iets voor jou!

Behalen van marketingdoelstellingen

Bedrijven schakelen ons in om met onze unieke fotomarketing tools hun marketingdoelstellingen te bereiken, zoals: meer likes op Facebook, het genereren van e-mailadressen, het verbeteren van klantloyaliteit, branding etc.

Kenmerken:

 • Ideaal voor het genereren van marketingdoelstellingen
 • De publiekstrekker voor ieder event
 • Mobiele fotomarketing tools vol techniek en ervaring 
 • De vorm van onze oplossingen is op maat / bespreekbaar
 • Onze oplossingen zijn integreerbaar in een groter geheel
 • Wij investeren graag onze ervaring in meedenken
 • Fotohokjes op maat te bedrukken (logo / huisstijl etc.)
 • Hoge resolutie foto’s in jullie design / logo / uitstraling
 • A la minute foto’s afdrukken, klaar in 12 seconden
 • Foto’s delen via social media, vele instellingen mogelijk
 • Video-opname in full HD mogelijk

Meer over onze Fotobox op maat

In onze fotobox oplossingen zit meer dan 7 jaar ervaring. Aan daadwerkelijk alles is gedacht. Vele bedrijven gingen je voor om onze fotobox oplossingen in te zetten om hun marketingdoelstellingen te bereiken. Met onze Fotobox op maat-oplossing zijn vrijwel alle denkbare mogelijkheden binnen handbereik.

Wil je meer weten?

Wil je ook op een unieke manier je marketingdoelstellingen bereiken, neem dan direct contact met ons op. We helpen je graag direct verder!

De op maat mogelijkheden

Onze fotomarketing oplossingen lenen zich uitstekend om in bijna iedere gewenste vorm te integreren. Wij werken met fotohokjes, onze techniek wordt in een setting ingebouwd of we werken met mobiele oplossingen geïntegreerd in een iPad-app.

Kortom, wij kunnen onze fotomarketing oplossingen integreren op basis van jullie wensen.

Geheel in eigen stijl

Onze mobiele fotohokjes en fotozuilen worden zo ontworpen dat wij ze geheel in eigen stijl (beeldmateriaal, logo, huisstijl etc.) kunnen opleveren.

Meerdere fotoboxen tegelijk

Wil je op een event of op een locatie meerdere (verschillende) mobiele fotohokjes plaatsen? Dan is dit geen probleem. Wij zijn in staat om tot 50 mobiele fotohokjes tegelijk te leveren.

Direct foto’s delen op Facebook of Twitter

Foto’s delen

Het unieke aan onze fotohokjes is dat ze realtime gekoppeld zijn aan diverse social media. Hierdoor kunnen gemaakte foto’s direct gedeeld worden via bijvoorbeeld Facebook en Twitter, want onze fotohokjes beschikken over een eigen internetverbinding.

Facebook

Klanten / bezoekers kunnen de gemaakte foto direct terugvinden op de Facebookpagina van de fotobox. In enkele seconde staat de foto online. Door de personen aan te wijzen en te benoemen, het zogenaamde taggen, verschijnt de foto ook op jouw eigen Facebookpagina. Dit kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld als je dit niet op prijs stelt.

Foto direct mailen

Wil je de foto’s niet direct delen maar wel online hebben, dan is het ook mogelijk om de foto te laten mailen naar jullie klanten / bezoekers. Deze mail kan volledig in de gewenste stijl met logo en dedicated mailtekst / boodschap worden opgemaakt.

Voorbeelden

Beursfotografie

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij onze fotomarketing oplossingen geïntegreerd in een beursstand. Het doel hierbij was: ledenwerving.

Decor implementatie

Bij onze standaard fotomarketing oplossingen leveren wij mobiele fotohokjes. Maar natuurlijk denken wij graag out of the fotobox! Zo hebben wij onze fotomarketing oplossingen compleet geïntegreerd in een decor. Waarbij alle techniek in het decor is verwerkt.

iPad-app

Voor een opdrachtgever hebben wij een iPad-app ontwikkeld. Hierbij maakt een promotiemedewerker foto’s van bezoekers, krijgen de foto's een op maat kadertje eromheen en kan de promotiemedewerker een korte enquête afnemen via de iPad. De resultaten worden verstuurd naar de opdrachtgever en de bezoeker ontvangt zijn foto per mail.

Op maat mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Wij denken graag mee en bieden de Fotobox op maat!

Contact