Fotobox Uitgebreid

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Dan zijn onze uitgebreide fotoboxen – volledig uitgeruste fotohokjes / photobooths – de oplossing die je zoekt!

Behalen van marketingdoelstellingen

Bedrijven schakelen ons in om met onze unieke fotomarketing tools hun marketingdoelstellingen te bereiken, zoals: meer likes op Facebook, het verzamelen van e-mailadressen, het verbeteren van klantloyaliteit, branding etc.

Kenmerken:

  • Ideaal voor het genereren van marketingdoelstellingen
  • De publiekstrekker voor ieder event
  • Mobiele fotohokjes vol techniek en ervaring 
  • Wij investeren graag onze ervaring in meedenken
  • Meerdere fotohokjes tot 50 stuks uit voorraad leverbaar
  • Fotohokjes op maat te bedrukken (logo / huisstijl etc.)
  • Hoge resolutie foto’s in jullie design / logo / uitstraling
  • A la minute foto’s afdrukken, klaar in 12 seconden
  • Foto’s delen via social media, vele instellingen mogelijk
  • Video-opname in full HD mogelijk

Meer over onze Fotobox Uitgebreid

In onze fotobox oplossingen zit meer dan 7 jaar ervaring. Aan daadwerkelijk alles is gedacht. Vele bedrijven gingen je voor om onze fotobox oplossingen in te zetten om hun marketingdoelstellingen te bereiken.

De uitgebreide mogelijkheden

Geheel in eigen stijl

Onze mobiele fotohokjes zijn zo ontworpen dat wij ze geheel in eigen stijl (beeldmateriaal, logo, huisstijl etc.) kunnen opleveren.

Meerdere fotoboxen tegelijk

Wil je op een event of op een locatie meerdere (verschillende) mobiele fotohokjes plaatsen? Dan is dit geen probleem. Wij zijn in staat om tot 50 mobiele fotohokjes tegelijk te leveren.

Direct foto’s delen op Facebook of Twitter

Foto’s delen

Het unieke aan onze fotohokjes is dat ze realtime gekoppeld zijn aan diverse social media. Hierdoor kunnen gemaakte foto’s direct gedeeld worden via bijvoorbeeld Facebook en Twitter, want onze fotohokjes beschikken over een eigen internetverbinding.

Facebook

Klanten / bezoekers kunnen de gemaakte foto direct terugvinden op de Facebookpagina van jouw keuze. In enkele minuten staat de foto online. Door de personen aan te wijzen en te benoemen, het zogenaamde taggen, verschijnt de foto ook op jouw eigen Facebookpagina. Dit kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld als je dit niet op prijs stelt.

Foto direct mailen

Wil je de foto’s niet direct delen maar wel online hebben, dan is het ook mogelijk om de foto te laten mailen naar jullie klanten / bezoekers. Deze mail kan volledig in de gewenste stijl met logo en dedicated mailtekst / boodschap worden opgemaakt.

Voorbeelden

Brandingactie

Voor een fashion retailer heeft de fotobox meerdere mobiele fotohokjes ontworpen en geleverd met als doel: branding. De fotohokjes werden buiten de kledingwinkels geplaatst om op die manier publiek te trekken.

Medewerkerloyaliteit

Voor een grote meubelketen hebben wij 12 uitgebreide volledig full color bedrukte fotohokjes geleverd, voor iedere vestiging een. Het doel van deze actie was om het personeel dichter bij elkaar te brengen. Onze fotohokjes hebben dit in een werkweek voor elkaar gebracht.

Wil je meer weten?

Wil je ook op een unieke manier je marketingdoelstellingen bereiken, neem dan direct contact met ons op. We helpen je graag direct verder!

Op maat mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Wij denken graag mee en bieden de Fotobox op maat!

Contact