Consument

De smaakmaker op jouw feest!

Ben jij op zoek naar een oplossing om jouw feest of bruiloft helemaal compleet te maken? Dan zijn onze mobiele fotohokjes de uitkomst!

Beweging

Vaak is er best wel wat nodig om een feestje aan de gang te krijgen. Met onze fun fotohokjes start het feest of evenement direct. Uit ervaring weten we hoe leuk mensen het vinden om alleen of samen (met de bruid of goede vriend) op de foto te gaan.

Mobiele fotohokjes – bezorging door Nederland en België

Wij hebben onze fotohokjes mobiel gemaakt, zodat ze bezorgd kunnen worden door heel Nederland en België. Jij hebt er dus verder geen omkijken naar. Wij bezorgen het mobiele fotohokje en nemen het aan het eind van de avond weer mee. Alle foto’s zijn natuurlijk voor jouw gasten.

Delen op social media

Onze mobiele fotohokjes zijn zo ingericht dat het mogelijk is om de foto’s direct te delen via social media (Facebook, Twitter etc.). Leuk om zo’n speciaal moment vast te leggen en te laten zien aan al je vrienden…

Op maat mogelijkheden

Je kunt ervoor kiezen om onze Fotobox Basic te huren, maar het is ook mogelijk om deze te personaliseren. Zo kan het fotohokje eenvoudig in de gewenste stijl worden geplakt en is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te gebruiken voor het fotopapier. Er zijn heel veel op maat mogelijkheden.

Morgen nodig?

Ben je wat laat met regelen en plannen? Dat geeft niets. Vaak kunnen wij heel snel leveren. Reserveren is nog handiger, dan weet je zeker dat de fotobox op de juiste dag wordt afgeleverd.

Wil je meer weten?

Bekijk dan onze uitgebreide informatie over de Fotobox Basic. Of vraag direct online een offerte aan, dan weet je direct waar je aan toe bent!

Op maat mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Wij denken graag mee en bieden de Fotobox op maat!

Fotoboxlocaties

  • Beurzen
  • Evenementen
  • Winkelstraten
  • Pretparken
  • Personeelsfeesten 
  • Bruiloften en feesten
  • Bedrijventerreinen
  • In winkelketens