Fotohokje kopen

Wil je een fotohokje kopen ?

Uw eigen fotohokje geheel in stijl op een door u bepaalde locatie.
De prachtige foto’s zorgen voor enthousiaste bezoekers en een groot bereik, succes gegarandeerd! Naast het huren van een fotobox is het bij Qusax ook mogelijk om een eigen fotohokje te kopen. Hierdoor bent u altijd in het bezit van deze uitzonderlijke vorm van fotomarketing om uw bedrijf op een eigentijdse manier te promoten. Deze unieke box voor vaste installatie wordt samen met u ingedeeld en ingericht. Desondanks is uw eigen fotobox snel leverbaar.

Op maat gemaakt

Een simpele druk op de knop en de foto is gemaakt. De camera in de fotobox legt bezoekers vast op een door u bepaald ontwerp. Het bedrijfslogo kan verwerkt worden in een frisse omlijsting of kies voor het bedrijfspand als achtergrond. Er zijn vele variaties mogelijk en wij denken graag met u mee.

Niet alleen de ontwerpen van de foto’s zijn op maat gemaakt. Ook de fotobox zelf kan worden bedrukt in geheel dezelfde stijl. Uw fotobox is een opvallende unit die voor de gebruikers meteen herkenbaar zal zijn door de stijl en uitstraling.

Deel de foto

Bezoekers kunnen de foto’s direct afdrukken. De ingebouwde printer drukt foto’s van hoge kwaliteit op echt fotopapier. Het is ook mogelijk om de afbeelding online te delen. Wij gaan mee met deze nieuwe trend. De Qusax fotobox beschikt over zijn eigen internetverbinding om zo foto’s te kunnen uploaden naar social media. Een leuke bijkomstigheid is dat u zo ook op het web een groot bereik heeft. Dit zal u merken in het verkeer naar uw website.

Ontwikkelen

Het systeem blijft in beheer van Qusax. U heeft hier verder geen omkijken naar. Wanneer u na verloop van tijd andere opties wilt bespreken voor de foto’s of de buitenzijde kunt u uiteraard weer bij ons terecht. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om u te inspireren. De mogelijkheden blijven zich uitbreiden.

Mobiel

Als extra optie is het mogelijk om de fotobox mobiel te maken. Deze variant kan eenvoudig worden vervoerd van de entree naar bijvoorbeeld de zaal.

Meer informatie?

Behaal je marketingdoelstelling met onze fotomarketing oplossingen:

  • meer likes op Facebook
  • genereren van e-mailadressen
  • klantloyaliteit verhogen
  • branding
  • marktonderzoek
  • ledenwerving

Contact