Fotozuil

Een fotozuil huren?

Je zoekt een mobiele fotozuil? Zoek dan niet verder. Wij hebben namelijk alles in huis om je hiermee te helpen. Wij bieden volledig uitgeruste fotozuilen voor feesten, bruiloften en zakelijke evenementen.

Onze fotozuil – een perfecte combinatie

In onze fotozuil zijn fotografie, techniek en internet perfect samengegaan. Om jouw feest, bruiloft of zakelijk evenement optimaal aan te vullen, zijn onze fotozuilen zeer geschikt. Je kunt de gemaakte foto’s bijvoorbeeld direct op social media plaatsen, in de maat en uitstraling die jij wenst!

Wat kun je met onze fotozuilen?

Bijna alles. Foto’s zijn eenvoudig op social media te plaatsen, omdat de fotozuilen met het internet verbonden zijn. Daarnaast is zowel de fotozuil als het fotopapier op maat te ontwerpen. Met onze fotozuilen is er echter nog meer mogelijk! Veel meer...

Jarenlange ervaring met fotozuilen

De fotozuil en fotomarketing tools die we hebben, zijn doorspekt van ervaring en techniek. Voor ons is niets onmogelijk. Om voor jou de ultieme beleving te creëren, denken we graag met je mee. Onze ervaring van maar liefst 7 jaar maakt dat we zeer tevreden klanten hebben.

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag verder! Bekijk eens onze fotozuil oplossingen. Of neem contact met ons op.

Behaal je marketingdoelstelling met onze fotomarketing oplossingen:

  • meer likes op Facebook
  • genereren van e-mailadressen
  • klantloyaliteit verhogen
  • branding
  • marktonderzoek
  • ledenwerving